Dommedag

Hei dere!

Glemte å skrive i forrige innlegg at jeg og Tina faktisk ikke går på samme skole. Jeg har gått idrettslinje i Trysil nå i to år og Tina går studiespess på ELVIS, altså Elverum videregående skole.  De to årene jeg har gått i Trysil har jeg bodd på hybel, men jeg flytter hjem nå til sommeren og har søkt meg inn på ELVIS til neste år. Krysser fingrene for at det er plass til meg!

I dag var dommedag! Vi har fått vite hva vi kom opp i til eksamen skriftlig... Ikke jeg eller Tina kom opp i dag, noe som vil si at vi kommer opp til muntlig eksamen i juni! For min del er dette det verste som kunne skje, for nå er det nesten 100% sikkert at jeg kommer opp i TYSK MUNTLIG!!! Jeg kan virkelig ikke snakke tysk... Menmen! Det får gå som det går!

I kveld skal vi sitte vakter på russerebusen her i Elverum, så jeg kom akkuratt hjem fra Trysil.

Ellers så var jeg på Langfloon i går, altså Sverige på handletur, hybelboere trenger billig mat vet dere! Og der fant jeg en kul Cola og møtte på Rihanna! Innholdsrik dag!

Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave i treningsledelse før jeg skal ut å være vakt! Så vi prekast! 

 

- Emma   

Tina Alexandra- mote, foto og hverdag
dere er jo heldig som ikke kom opp i skriftlig eksamen, men muntlig er jo ganske kjipt da :)
15.05.2013, 21:07
URL: http://tinnis.blogg.no
Tinaemmalove<3
hei! jeg bare lurer på en ting? er det der virkelig Rihanna?
20.05.2013, 20:06

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits