Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen alle sammen! 

I dag er det 17.mai, noe som betyr god mat, bunad, is og koselige stunder. 17 mai er  en skikkelig glad-dag! Alle er så glade og stemningen er på topp! Jeg har ikke særlig mange planer for dag, men jeg skal spise en god frokost også i leiret (byen), for å se på barnetoget. Søstern til Tina skal holde årets tale, så gleder meg til å høre den! Også skal jeg selvfølgelig se på russetoget da, det blir gøy! Bortsettfra at det er snakk om at det ikke lenger skal være lov med biler i russetoget, noe jeg synes er super teit. Det blir ikke noe ordentlig russetog uten russebiler og musikk! Denne regelen er bare innført i Elverum, eller kan være det er sånn andre steder også da, menjeg fatter ikke hvorfor. Grunnen er sikkert fordi barn løper ut i veien osv, men for det første kjører bilene i gangfart og sjåførene kan bare tråkke på bremsen så står de stille, og for det andre så klarer foreldre å passe på barna den lille tiden russetoget bruker på å gå forbi. Det er snakk om en gang i året...

Men nok om det! I går var jeg og Tina hos ei venninde for å feire natt til 17. Det var kjempe koselig! Etter hvert dro alle over 18 på byen, mens lille meg og noen få andre dro hjem. Sånn er livet som mindreåreig!Nå skal jeg prøve å våkne litt også skal jeg få på meg bunaden før jeg skal i leiret å møte Tina og resten av jentene. Ha en super dag!

- Emma  

Tina Alexandra- mote, foto og hverdag
fint bilde :)

og kanskje litt sent, men gratulerer med dagen (som var)
18.05.2013, 14:15
URL: http://tinnis.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits