sol inne, regn ute

Hei dere! 
I dag har jeg vært på skolen, og forsåvidt ikke gjort så mye annet enn det. Ettersom det er drittvær i dag, og er meldt det en stund fremover - tok jeg på meg sommerklær og solbriller, og lekte at det var sommer inne.. Haha. Bruker Canon EOS 600D, og det er faktisk helt sinnsykt bra. Er HD filming på det også, så det blir forhåpentligvis mange bra videoblogger fremover. Nå er det ikke SÅ lett for Emma og meg og blogge sammen og slikt i hverdager, ettersom hun går på skole i Trysil, men vi skal prøve så godt vi kan! Kanskje det kommer ikke bare én, men to videoblogger til helgen! Det liker vi, vel? 
Pilotbrillene er fra BikBok, og de andre er fra h&m!

Hva skal dere i dag?

- Tina  

Maude Espedal
Fin blogg, stå på!:)

Hyggelig med kommentar tilbake
21.05.2013, 15:43
URL: http://maude.blogg.no
Silje
åå den Bronx toppen har jeg ønsket meg lenge, men er alltid utsolgt når jeg er på Cubus :/ Jeg har lagt ut en makeup tutorial nå, vil gjerne høre deres mening om den! :)
21.05.2013, 15:51
URL: http://sibrin.blogg.no
Heidi Bieber♥
Fiine bilder!! Idag så skal jeg på fotballtrening osv... Kos deg videre

Klem fra din største fan!♥
21.05.2013, 15:55
URL: http://mtmc.blogg.no
Tina & Emma
Silje: Åh. Jeg hadde kjempeflaks da jeg kjøpte min, var kun en igjen! Virker som de er veldig populære :-) haha. Den skal vi se på vettu!
- Tina
21.05.2013, 15:56
URL: http://tinaemma.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits