Sååå klar!

Hellåhellå! 

Jeg er sååå klar for sommerferie! Føler det allerede har vært litt ferie i og med at vi har hatt så mange fridager i det siste. Så nå er jeg i skikkelig feriemodus, noe som kanskje er litt for tidlig med tanke på at det er en hel måned igjen av skolen hvor det verste gjennstår... Menmen, det er bare å holde ut. Denne langhelgen, som desverre er over nå, har det vært så utrolig fint vær og det har vært kjempe varmt! Har fått en skikkelig sommerfølelse! Gleder meg så sykt til det virkelig sommer og skolefri! 

Gleder meg alt til helgen, haha! Det er så mye på skolen om dagen med eksamensmas og helårsprøver. Men sånn er det vell for alle når det nærmer seg slutten på skoleåret! 

Nå slapper jeg av på sofaen med min kjære kattepus og prøver å få lest litt treningslære! 

 

Kosemose!

Gleder dere dere til sommerferien? Har dere også mye å gjøre på skolen?

- Emma  

Heidi Bieber♥
Heii, vi har ikke så kjempe masse på skolen men vi har en del...! Jeg gleder meg sykt til sommerferien! Suuper fiine bilder og katten din er såå søt! Stå på videre!

Klem deres største fan!♥
22.05.2013, 19:59
URL: http://mtmc.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits