Avslappende dag!

Heiiii! 

Først må jeg bare si at det er gøy å se at mange faktisk leser bloggen etter så kort tid! Så tusen takk for det! 

I dag har jeg slappet av helt til jeg hadde kjøretime klokken tre. Jeg tar nemlig kjøretimer her i Elverum, noe som vil si at jeg har vært borte fra skolen i hele dag. I morgen har jeg fri på grunn av forberedelser til skriftlig eksamen, så jeg har langhelg! Det er utrolig deilig! I morgen skal jeg prøve å få pugget ennå mer til treningslære prøven, trene litt, kanskje møte noen av jentene på Rollo (en cafe her i Elverum) og få levert noen sponsorsøknader for russebilen vår til neste år. På lørdag fra  klokken 1000 til 1800 står jeg og Tina og noen andre fra russebilen og selger Care Cosmetics poser på Kremmertorget her i Elverum, så bare å komme innom og søtte oss! Hihi!

Dette er det eneste bilde jeg har tatt i dag: 



Er hun ikke skjønn?

 

Siden jeg er så dårlig til å ta bilder, så legger jeg med et gamelt bilde jeg fant på Macen. Tina er nok den av oss som er flink med bilder ja!

Bilde ble tatt for noen sommerer siden. Gleder meg sånn til sommern! Får ikke sagt det nok! Wiii! Dette ble et veldig uinteressant innlegg, men er vel bedre enn ingenting!

Hvordan har deres dag vært? 

- Emma



  

Heidi Bieber<3
Du er så nydlige!! I love t&e (tinaemma)
24.05.2013, 08:06
URL: http://mtmc.blogg.no
Malin
ja nydelig C:
24.05.2013, 10:51
URL: http://frkwhite.blogg.no
Ida Lyrics
så herlig! det er godt å bare kose seg litt av og til =)
24.05.2013, 11:52
URL: http://www.lyrics.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:






Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser








hits