Cake Pops

God morgen!

Dagen i går gikk ekstremt fort, så ble ikke så mye blogging. I dag skulle jeg og mamma egentlig opp til Trysil for å pakke ut av hybelen min, men så var det så fint vært ute så vi droppet det.

Jeg testet forresten ut Cake Pops fra Toro i går. Tenkte jeg skulle si litt om hva jeg syntes om det. Tok ikke særlig mange bilder av det, for jeg var full av sjokolade under hele bakinga, haha! Kan være det er jeg som er litt kløne, men for min del var dette en grise jobb. Det gikk greit helt til jeg skulle dekke kakene med sjokolade. Da ble det sjokolade over alt. De ser gode og flotte ut når de er ferdig, men var ikke like lett som jeg trodde det skulle være. Jeg prøvde med litt pynt og slikt, men det bare rant av... Men så prøvde jeg med nøtter, og det funkerte fint! De ble veldig gode , hvertfall for oss som er glad i sjokolade! De ble kanskje ikke like søte som de på bakka, men de ble veldig gode! 

Som sagt satt jo jeg og Tina på Kremmertorget i går og solgte Care Cosmetics, og ellers så dagen min i går slik ut: Har dere prøvd Cake Pops? Hva syntes dere?

-Emma  

Emilie Oshaug
Nam!
26.05.2013, 14:21
URL: http://emilieoshaug.blogg.no/
charlotteklund
Ahh, så godt ut!
26.05.2013, 21:11
URL: http://charlotteklund.blogg.no
Asma Nora<33
Fin blogg! Lese min?
27.05.2013, 15:44
URL: http://asmans.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits