Jobb, jobb, jobb

Hei!

Nå har jeg kommet meg igjennom min andre dag som servitør på Elgstua. Det er faktisk veldig greit å jobbe der! :) Har mellomvakt i morgen som vil si at jeg begynner 1200, så det er deilig. 

Sånn her ser jeg ut på jobb: 


Kul som tar bilde i speilet xD Jobber i bunad, men heldigvis så er det en lett og grei bunad som ikke er spesielt tung eller varm.


smiler på jobb!

Det som også er utrolig kjekt med jobben er det at jeg får tilgang til hotelets treningsrom. Det er ikke spesielt stort, men det inneholder det som er nødvendig. Så etter jobb i går tok jeg en tur innom der. 


Å jadda! Blei sliten gitt!Og når jeg kom hjem i dag så hadde min kjære snille mor kjøpt nye joggesko til meg! Dårlig bilde, jeg vet, men orket ikke stå opp av senga for å ta nytt med speilrefleksen, haha, ja, lat! 

Nå blir det mye blogging fra min side her, så frøken Tina må komme seg tilbake på bloggfronten igjen! Vi skal nok få til et felles innlegg snart også! :)

Har du noen jobb? Hva synes du om skoene?

- Emma   

Linda
Så tøft å jobbe i en slag bunad aktig greie!:-) hehe
21.06.2013, 17:18
URL: http://shopppy.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits