HOLA

Hei dere! Ser jeg har vært litt dårlig til å oppdatere bloggen, i forhold til Emma... Det må jeg bare beklage! Fortsatt uvant å ha en blogg igjen, men skal prøve å skjerpe meg litt på bloggfronten..

Vell, i det siste så har jeg jobbet en god del, vært masse med fine fine snupper, startet sommerferien(!!), og vært med kjæresten. Og sist men ikke minst, GLEDET meg til å dra bort! På fredag drar jeg med min kjære familie til Tyrkia, og der skal vi være i to uker. Vi skal til en liten by som heter Icmeler, som jeg nesten vil si er mitt tredje hjem. Vi har vært der en del ganger, og det er en grunn til at vi kommer tilbake dit.

Ei veldig god veninne av meg og hennes familie skal være der samtidig som oss, så når vi kommer ned på fredag er de der. Vi har bestilt rom på et hotell som ligger på stranden, og som har havutsikt! Klarer nesten ikke vente. Herreguuud


Se så fantastisk! Åh, som jeg gleder meg til å dra tilbake hit.

Noen av dere som har vært i Icmeler, eller som skal dit i sommer?
Hvis ikke må jeg bare annbefale denne byen på det sterkeste!

- Tina  

sminkedokka997
nei har ikke vært der før :)
24.06.2013, 11:32
URL: http://sminkedokka997.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits