Dagen i dag

I dag skulle jeg endelig få sove lenge, men neida. I går kveld fikk jeg vite at jeg hadde glattkjøring og skulle møte halv ni, så da ble det vekkeklokke i dag også. Var så utrolig trøtt på morgenen i dag, trodde virkelig jeg skulle sovne på vei ut døra. 


Ser litt trøtt ut?

Når jeg kom meg på glattjøringsbanen, var det en teoridel. Det føltes ut som om å sitte på skolebenken igjen. Men etter det var det faktisk morsomt! Vi kjørte på forkjellige baner som var hadde områder som var utrolig glatteså det var mange ganger vi snurret rundt med bilen fordi bilen mistet veigrepet. Kilte i magen, men fikk virkelig mer respekt for glatt føre!

MEN, i morgen skal jeg sove lenge, kose meg med teoriboka til jeg skal male litt rom og farte hit og dit for å ordne forskjellige ting. Mamma tok med meg på en liten shoppingrunde i butikken til tante i dag, og der fant jeg noen plagg, noen som vil se?


bebbien min! 

-Emma   

Malin Ottesen
Så søt blogg! :)
03.07.2013, 02:07
URL: http://malinottesen.blogg.no
Emilia og Anna
Håper det gikk bra! (:
03.07.2013, 11:45
URL: http://twoae.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits