Vil bli ferdig nå!

Heihei! 

I dag våknet jeg til en melding fra kjæresten som er i Tyrkia, elsker å våkne til sånt, savner han sikkelig... Menmen, er ikke lenge til han er hjemme igjen! 

I dag har jeg faktisk klart å skaffe meg pass, så nå gjennstår bare ventetiden til vi jentene drar til Magaluf! Jeg har også klart å male hele rommet mitt, så i morgen gjennstår et strøk, så er nok tørt til i morgen kveld! Gleder meg skikkelig til å flytte inn på rommet mitt igjen, det blir så fint! Skulle ønske jeg var ferdig nå! Rommet blir som nytt! Har malt veggene lyse grå og taket er hvitt. 


Rommet mitt var faktisk lyseblått før... skulle nemlig ha det som 10 åring skjønner dere! Så var på tide med en fargeforandring etter 8 år med lyseblått rom. 


Dette hadde jeg på meg på før jeg innså at det faktisk blåste ganske kaldt ute. Det så ut som om det var sikelig deilig ute, men nei, enda en dag med typisk kjølig norsk sommer...  Men uansett, denne toppen er virklig blitt en av mine yndlings plagg.

I og med at det var en smule kjølig ute, gikk jeg inn og tok på meg dette i stedet: 


Disse buksene er virklig verdens beste! Det er de beste buksene jeg har hatt! Kjøpte de i butikken til tante, Madame Chic her i Elverum. 

Håper siste fridagen min i morgen går sakte, mens resten av dagene denne uka kan godt å fort! Vil ha hjem kjæreste og venner! 

Hva har dere gjort i dag?
Hvilket outfit likte du best?

- Emma   

Iselin Renée
Kjempe fine bilder :)
04.07.2013, 12:57
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Hannabananna - Kommenterer alltid tilbake
fine bilder! :)
04.07.2013, 16:28
URL: http://hannabananna.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits