Wok ala moi!

Heihå!

Jeg sluttet på jobb åtte i dag, så dagen i dag har ikke vært spesielt intressant. Jeg tok en treningsøkt på treningsrommet på hotellet der jeg jobber før jeg dro innom butikken og handlet til middag.

Ble en sen middag i dag, men siden både jeg og mamma har jobbet i hele dag og min bror hadde fotballtrening til sju så passet det bra at jeg laget middag i dag. Og da ble det wok! Tenkte å vise dere en enkel og kjapp wok!

Dette trenger du, og en wok da så klart. Det sier vell seg selv hva du skal gjøre, men får vel forklare. 

  • Stek kjøttdeigen.
  • Når kjøttdeigen er ferdig så ha i grønnsakene.
  • i mens kjøttet og grønnsakene koser seg litt så kok nudlene. 
  • Når nudlene er ferdig så klipp de opp i kortere biter og ha de i woken. 
  • Til slutt så tilsetter du posene med wok saus. 

Og vips så har du en herlig og enkel wok. Du kan jo også bruke kyllingfilet, noe som faktisk er bedre, men kyllingkjøttdeig er enkelere.


Også var det druer som forret! 

En sunn dag!

Hvordan har dagen deres vært?
Er dere glad i wok? 

- Emma 

 

 

Dagen i dag

I dag skulle jeg endelig få sove lenge, men neida. I går kveld fikk jeg vite at jeg hadde glattkjøring og skulle møte halv ni, så da ble det vekkeklokke i dag også. Var så utrolig trøtt på morgenen i dag, trodde virkelig jeg skulle sovne på vei ut døra. 


Ser litt trøtt ut?

Når jeg kom meg på glattjøringsbanen, var det en teoridel. Det føltes ut som om å sitte på skolebenken igjen. Men etter det var det faktisk morsomt! Vi kjørte på forkjellige baner som var hadde områder som var utrolig glatteså det var mange ganger vi snurret rundt med bilen fordi bilen mistet veigrepet. Kilte i magen, men fikk virkelig mer respekt for glatt føre!

MEN, i morgen skal jeg sove lenge, kose meg med teoriboka til jeg skal male litt rom og farte hit og dit for å ordne forskjellige ting. Mamma tok med meg på en liten shoppingrunde i butikken til tante i dag, og der fant jeg noen plagg, noen som vil se?


bebbien min! 

-Emma 

Slik går nu dagan!

Heiheihei!

Dagene går så fort når man bare jobber og jobber, vips så er dagen over! På lørdag feiret jeg 18 årdagen min. Det var utrolig koselig å feire med snuppene mine! Etter å ha vært hos meg en stund dro vi ut på byen, men jeg dro tidlig hjem fordi jeg skulle på jobb dagen etter. Føles så rart å si at jeg var på byen, lovlig, for jeg føler meg fremdeles som en mindreårig, haha! Men men, i dag var jeg og Tina med Ebba og Sandra på kremmertorget og shoppet. Kjøpte meg en utrolig fin jakke og andre plagg jeg ble utrolig fornøyd med, noen som vil se?

Bilder fra lørdag: 

Fikk en bh av mari som jeg var utrolig fornøyd med, tusen takk! 


Fine Tina!


Mine kjære, Sandra og Tina!

Ellers så har det skjedd lite, jeg lastet ned yr appen før i dag og da kom jeg over denne kule appen: 


Syntes bilde ble litt tøft! Instaeyes tror jeg appen heter!

Hvordan har dine siste dager vært? Skal vi lage et innlegg der vi viser hva vi kjøpte i dag?

- Emma 

 

Jobb, jobb, jobb

Hei!

Nå har jeg kommet meg igjennom min andre dag som servitør på Elgstua. Det er faktisk veldig greit å jobbe der! :) Har mellomvakt i morgen som vil si at jeg begynner 1200, så det er deilig. 

Sånn her ser jeg ut på jobb: 


Kul som tar bilde i speilet xD Jobber i bunad, men heldigvis så er det en lett og grei bunad som ikke er spesielt tung eller varm.


smiler på jobb!

Det som også er utrolig kjekt med jobben er det at jeg får tilgang til hotelets treningsrom. Det er ikke spesielt stort, men det inneholder det som er nødvendig. Så etter jobb i går tok jeg en tur innom der. 


Å jadda! Blei sliten gitt!Og når jeg kom hjem i dag så hadde min kjære snille mor kjøpt nye joggesko til meg! Dårlig bilde, jeg vet, men orket ikke stå opp av senga for å ta nytt med speilrefleksen, haha, ja, lat! 

Nå blir det mye blogging fra min side her, så frøken Tina må komme seg tilbake på bloggfronten igjen! Vi skal nok få til et felles innlegg snart også! :)

Har du noen jobb? Hva synes du om skoene?

- Emma 

Endelig!

Hei dere! Som dere har fått med dere kom både Emma og jeg opp i Tysk muntlig eksamen på mandag. Eksamen hadde vi begge i går, og det gikk strålende. Emma fikk en 4er, og jeg fikk en 3er. Jeg kan ikke snakke tysk engang, men etter mye jobbing og øving ble det bra til slutt. Så nå er det ENDELIG sommerferie straks. Jeg har fri frem til onsdag, og da går de siste dagene før ferien til å levere bøker og slike ting. 

Så på fredag er det sommerferie, og om 14 dager reiser jeg til Tyrkia! Tror denne sommerferien kommer til å bli f.a.n.t.a.s.t.i.s.k! Åh, som jeg gleder meg til både Tyrkiatur med familien og Magaluf med de fineste jentene mine. Jippiiii


Suuperhappy! wii

- Tina

Sommerferie!

Woho! I dag var min siste skole dag! Jeg har egentlig skole på tirsdag, men da skal jeg til tannlegen her i Elverum som vil si at jeg må ta meg fri hele dagen. Det er så deilig å tenke på at jeg nå er ferdig med eksamen og at ferien endelig er her!

I går grillet vi jentene! Det var utrolig koselig og jeg fikk en skikkelig sommerfeeling!
Nå skal jeg snart på Karma treningssenter med Sandra og Lilli. Blir deilig å få brukt kroppen litt igjen!

Jeg fant forresten noen utrolig kule briller jeg tenkte passet perfekt til magaluf, haha!

Tysk muntlig...

Hei

I dag var dommedag... Vi fikk begge vite hva vi kom opp i til eksamen muntlig, og selvfølgelig ble det tysk... Tysk var det vi begge håpet minst på, så de neste to dagene blir brukt til kun å pugge tysk! Eksamen er på onsdag så etter det kan vi puste lettet ut og se fram til sommerferien! 

Vi gleder oss skikkelig til russetiden nå! Vi driver med dugnader osv og står på! Blir en heidundrende bra russetid! Så hvis dere har en plen som trengs å klippes eller en hund som må passes i sommerferien og ikke bor så alt for langt unna Elverum så er det bare å spørre oss! vi gjør det for en billig penge, haha! :) 

Så kule som vi er så var vi ute å råna i går! 

Også sang vi litt!

Men nå må vi begge lese som bare det til onsdag! så vi blogges senere! 

 

Vi er tilbake!

Hei verden!
Nå er det lenge siden vi har blogget... Sorry for det! Det er så mye eksamensstyr og mye skole som må komme før bloggen. Men nå det bare denne uken her igjen hvor vi begge kommer opp i eksamen muntlig... Vi gruer oss, buhu!
Vi har begge to vært syke, men begynner å komme oss nå så nå skal vi skjerpe oss!

FavorittbloggereSsbk, explode, matholck, sophieelise, annais, andreabadendyck, leneorvik, tcmn, emmaward, l0ve
Disse bloggerne har fine bilder, skriver bra og er inspirerende!

Vi leser veldig mange blogger, og det er litt vanskelig å velge ut noen favoritter! Men vi har valgt ut noen som vi leser ofte. Når vi kjeder oss går vi ofte gjennom mange av topplistebloggerne, og vi leser alltid bloggene til dere som er så søte og kommenterer vår blogg. Det finnes såå mange flinke bloggere der ute!

Har dere noen bloggtips?

Lappen!

Hei på dere! Har vært litt dårlig blogging fra min side de siste dagene, men det er fordi jeg har gått å tenkt på oppkjøringen jeg hadde i går. Gruet meg veldig, og var så redd for å stryke.. Men når jeg først satte i gang med kjørerunden, så gikk det veldig fint. Var ikke nervøs eller stresset, og godt var det! Så det endte bra, og jeg besto. Så ENDELIG har jeg også førerkortet! Er såå deilig å kunne kjøre selv. Hurraaa

Enda en fri dag

Nå har jeg hatt fri siden onsdag, så å dra på skolen i morgen kommer til å bli hardt. Jeg er skikkelig i feriemodus! Nå kom akkurat mamma hjem så nå blir det snart middag, yumyum. Ellers i dag har jeg vært på sofaen, vært på sofaen og vært på sofaen. I går kveld var jeg og jentene hos Tina og grillet, det var kjempe koselig! Før det var vi på Sagtjernet og solte oss og slappet av. Dagen i går var en utrolig deilig dag!

Dette drev vi med på Sagtjernet. 

Sorry for dårlig bildekvalitet, men blogger fra skolepcen nå og der har jeg ingen bilder, så måtte ta bilder fra Insta. Lå så godt på sofaen nå at jeg orker ikke hente kabel til telefonen og laste over, haha, ja late meg!

Syntes bloggingen er litt ensformig, så hva vil dere at vi skal blogge om? Hva er morsomt for dere å lese om?

- Emma 

 

Cake Pops

God morgen!

Dagen i går gikk ekstremt fort, så ble ikke så mye blogging. I dag skulle jeg og mamma egentlig opp til Trysil for å pakke ut av hybelen min, men så var det så fint vært ute så vi droppet det.

Jeg testet forresten ut Cake Pops fra Toro i går. Tenkte jeg skulle si litt om hva jeg syntes om det. Tok ikke særlig mange bilder av det, for jeg var full av sjokolade under hele bakinga, haha! Kan være det er jeg som er litt kløne, men for min del var dette en grise jobb. Det gikk greit helt til jeg skulle dekke kakene med sjokolade. Da ble det sjokolade over alt. De ser gode og flotte ut når de er ferdig, men var ikke like lett som jeg trodde det skulle være. Jeg prøvde med litt pynt og slikt, men det bare rant av... Men så prøvde jeg med nøtter, og det funkerte fint! De ble veldig gode , hvertfall for oss som er glad i sjokolade! De ble kanskje ikke like søte som de på bakka, men de ble veldig gode! 

Som sagt satt jo jeg og Tina på Kremmertorget i går og solgte Care Cosmetics, og ellers så dagen min i går slik ut: Har dere prøvd Cake Pops? Hva syntes dere?

-Emma

Russedugnad

Hei på dere! Nå sitter vi på et senter i Elverum som heter Kremmertorget og har dugnad. Vi selger shampoo, balsam, dusjsåpe og håndkrem fra merket CareCosmetics! Vi skal sitte her til klokken 2, og etter det kommer to andre jenter fra russebilen for å overta.

Så hvis noen er i nærheten, stikk gjerne innom å hils på oss!!

En god dag!

Hei bloggeeeeen! Neida...heh, Joda! 

Nå har jeg akkurat spist en god middag og prøver å finne ut hva jeg skal bruke kvelden på. Skal prøve å få med meg Tina ut på noe, men tror vi begge egentlig vil bli på sofaen, haha!
Dagen i dag har vært en god dag, jeg har klart å pugge en del, jeg har trent, jeg har slappet av med kjæresten, jeg har hjulpet Tina med å finne gave til kjæresten hennes som har bursdag i morgen og jeg har ryddet rommet. Elsker sånne dager hvor alt jeg gjør, gjør jeg med et smil om munnen! En virkelig god dag!
Jeg kommer til å bli sykt støl etter økten i trappene i dag, for å si det mildt! Men det er godt å kjenne at man har brukt kroppen litt! 

Har dere hatt en god dag i dag?

- Emma 

Gi meg helg

Holaa. Nå sitter jeg på skolen! Er så trøtt at jeg såvidt klarer å holde øynene oppe når læreren underviser, og jeg tenker ikke på annet enn senga mi hjemme. Om én time er det endelig helg! Men det virker som om klokken står stille. Hjelpes

Emma har fri i dag, så hun ligger hjemme... Hun øver riktignok til en prøve, men bedre det enn å sitte på skolebenken. La meg dra hjeeem

Fler som er slitne etter skoleuken eller?

Avslappende dag!

Heiiii! 

Først må jeg bare si at det er gøy å se at mange faktisk leser bloggen etter så kort tid! Så tusen takk for det! 

I dag har jeg slappet av helt til jeg hadde kjøretime klokken tre. Jeg tar nemlig kjøretimer her i Elverum, noe som vil si at jeg har vært borte fra skolen i hele dag. I morgen har jeg fri på grunn av forberedelser til skriftlig eksamen, så jeg har langhelg! Det er utrolig deilig! I morgen skal jeg prøve å få pugget ennå mer til treningslære prøven, trene litt, kanskje møte noen av jentene på Rollo (en cafe her i Elverum) og få levert noen sponsorsøknader for russebilen vår til neste år. På lørdag fra  klokken 1000 til 1800 står jeg og Tina og noen andre fra russebilen og selger Care Cosmetics poser på Kremmertorget her i Elverum, så bare å komme innom og søtte oss! Hihi!

Dette er det eneste bilde jeg har tatt i dag: Er hun ikke skjønn?

 

Siden jeg er så dårlig til å ta bilder, så legger jeg med et gamelt bilde jeg fant på Macen. Tina er nok den av oss som er flink med bilder ja!

Bilde ble tatt for noen sommerer siden. Gleder meg sånn til sommern! Får ikke sagt det nok! Wiii! Dette ble et veldig uinteressant innlegg, men er vel bedre enn ingenting!

Hvordan har deres dag vært? 

- Emma

Colors
Tatt med _Canon EOS 600D, redigert i GIMP

- Tina

Regn, regn og regn

Heihå!

Nå kom jeg akkuratt inn døren hjemme i Elverum og ser slik ut: 

 
Ja, det regner. 

Denne dagen har vært laaaang! Jeg, kjæresten og en kompis kjørte opp til Trysil fra Elverum i dag tidlig for å rekke skolen. Hadde så aktivitetslære, altså gym, også hadde jeg to-tre timer fri som jeg brukte til å gjøre ingenting. Så det var i grunn en ganske kjedelig skole dag! 
MEN etter skolen bestemte jeg og Mia oss for å ta turen til hamar på shopping! Så det gjorde dagen litt mer innholdsrik. Det er ikke så mye mer å si om min dag. 

Dette driver jeg med i fritimene. 


Jeg og Mia i Hamar!

Sattser på å treffe Tina snart så vi får fikset ting med videobloggen vi har lovet dere! Sorry for at det tar litt tid! 

Hvordan har din dag vært? Regner det hos deg?

- Emma 

 

Sååå klar!

Hellåhellå! 

Jeg er sååå klar for sommerferie! Føler det allerede har vært litt ferie i og med at vi har hatt så mange fridager i det siste. Så nå er jeg i skikkelig feriemodus, noe som kanskje er litt for tidlig med tanke på at det er en hel måned igjen av skolen hvor det verste gjennstår... Menmen, det er bare å holde ut. Denne langhelgen, som desverre er over nå, har det vært så utrolig fint vær og det har vært kjempe varmt! Har fått en skikkelig sommerfølelse! Gleder meg så sykt til det virkelig sommer og skolefri! 

Gleder meg alt til helgen, haha! Det er så mye på skolen om dagen med eksamensmas og helårsprøver. Men sånn er det vell for alle når det nærmer seg slutten på skoleåret! 

Nå slapper jeg av på sofaen med min kjære kattepus og prøver å få lest litt treningslære! 

 

Kosemose!

Gleder dere dere til sommerferien? Har dere også mye å gjøre på skolen?

- Emma

sol inne, regn ute

Hei dere! 
I dag har jeg vært på skolen, og forsåvidt ikke gjort så mye annet enn det. Ettersom det er drittvær i dag, og er meldt det en stund fremover - tok jeg på meg sommerklær og solbriller, og lekte at det var sommer inne.. Haha. Bruker Canon EOS 600D, og det er faktisk helt sinnsykt bra. Er HD filming på det også, så det blir forhåpentligvis mange bra videoblogger fremover. Nå er det ikke SÅ lett for Emma og meg og blogge sammen og slikt i hverdager, ettersom hun går på skole i Trysil, men vi skal prøve så godt vi kan! Kanskje det kommer ikke bare én, men to videoblogger til helgen! Det liker vi, vel? 
Pilotbrillene er fra BikBok, og de andre er fra h&m!

Hva skal dere i dag?

- Tina

check this out

Hola! Nå har vi endelig fått tatt noen ordentlige bilder, og fått fikset både design og header. Så nå ser bloggen mye bedre ut, og forhåpentligvis mer interressant ut! Får automatisk mer blogglyst når man er fornøyde med utseendet til bloggen også, så nå er det bare å glede seg til masse blogging fremover. 

Vi ser at statistikken bare øker, så håper vi har fått noen nye lesere som liker bloggen, og vil følge oss videre. Dette er kjempe gøy :-D


Såå glade er vi i dag.

Hvis det er noe spesielt dere vil vi skal blogge om, så legg gjerne igjen en kommentar! Vi tenker å lage et par videoblogger, outfit-innlegg og masse annet rart. Har allerede en video på lur, så det er bare å glede seg :-) 

- Tina & Emma

Klare for tur i sommer

Hei på dere!

I sommer skal Emma, jeg og 6 andre jenter ut på tuuur. Vi skal til Magaluf, og gleder oss vilt. Har sett filmer, lest masse på nett og fått anbefalinger av andre - så vi er rimelig klare for å innta festbyen i sommer. Vi drar den 30.juli, og blir der til 8.august. Dette alle jentene som skal på tuuur:

Dette har vi gledet oss til siden i fjor, og nå er det faktisk ikke så veldig lenge til! 


Se på det der da! Åh, det kommer til å bli såå gøy.

Skal noen av dere til Magaluf, eller på tur med venner i sommer?

- Tina

Work out!

Hei søtnoser!

Vi skulle egentlig blogge i går, men så ble det helt borte for oss. Det var så sinnsykt fint vær i går, 25 varme grader! Så vi grilla og slappet av i solen begge to. Utpå ettermiddagen/kvelden pakket vi 70 poser med Care Cosmetics. Det var litt av en jobb, men det måtte gjøres! For dere som ikke vet hva Care Cosmetics er, så er det en serie med forskjellige produkter, som såpe, shampo, balsam osv. Vi selger poser som inneholder to shower gel, to shampo, en balsam og en håndkrem for inntekt til russebilen vår. Så om noen vil kjøpe så bare å si i fra, haha! :) 

Etter at vi hadde pakket ferdig alle posene gikk vi på treningsenteret Karma Fitness. Der trente vi litt før vi vandret videre oppover storgata og satte oss på rådhustrappen. Etter å ha sittet der en stund vandret vi hjem igjen til Emma. Med andre ord: en meget innholdsrik dag. Her kan dere se hvor muskuløse vi er...

Ble en hard treningsøkt!

Vi blogges!

 

Mye å gjøre

Hei dere! Håper alle hadde en flott 17.mai, det hadde hvertfall vi. Først var vi i Elverum, og deretter dro vi opp med The Jokers for å se på russetoget i Trysil. Etter det dro vi tilbake igjen til Elverum, og så på russetoget der! Det ble en lang dag, men koselig var det uansett. 

I dag har vi vært i Trysil for å se på Nybergsund spille kamp mot Tønsberg! Tok ingen bilder der, men her er et bilde av de flinke gutta:

Kjærestene våre spiller på sundet, så vi prøver å være på så mange hjemmekamper som mulig! Fotballfruene må stille opp, vett. Haha

Nå har vi nesten nettopp kommet inn døra hos Emma, og skal straks ut igjen! Vi skal til ei veninne og feire 18årsdagen hennes. Så det blir nok bra!Videobloggen er litt forsinket, men skal prøve å få den ut i løpet av helgen! 

Ha en fin lørdag!

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen alle sammen! 

I dag er det 17.mai, noe som betyr god mat, bunad, is og koselige stunder. 17 mai er  en skikkelig glad-dag! Alle er så glade og stemningen er på topp! Jeg har ikke særlig mange planer for dag, men jeg skal spise en god frokost også i leiret (byen), for å se på barnetoget. Søstern til Tina skal holde årets tale, så gleder meg til å høre den! Også skal jeg selvfølgelig se på russetoget da, det blir gøy! Bortsettfra at det er snakk om at det ikke lenger skal være lov med biler i russetoget, noe jeg synes er super teit. Det blir ikke noe ordentlig russetog uten russebiler og musikk! Denne regelen er bare innført i Elverum, eller kan være det er sånn andre steder også da, menjeg fatter ikke hvorfor. Grunnen er sikkert fordi barn løper ut i veien osv, men for det første kjører bilene i gangfart og sjåførene kan bare tråkke på bremsen så står de stille, og for det andre så klarer foreldre å passe på barna den lille tiden russetoget bruker på å gå forbi. Det er snakk om en gang i året...

Men nok om det! I går var jeg og Tina hos ei venninde for å feire natt til 17. Det var kjempe koselig! Etter hvert dro alle over 18 på byen, mens lille meg og noen få andre dro hjem. Sånn er livet som mindreåreig!Nå skal jeg prøve å våkne litt også skal jeg få på meg bunaden før jeg skal i leiret å møte Tina og resten av jentene. Ha en super dag!

- Emma

Dommedag

Hei dere!

Glemte å skrive i forrige innlegg at jeg og Tina faktisk ikke går på samme skole. Jeg har gått idrettslinje i Trysil nå i to år og Tina går studiespess på ELVIS, altså Elverum videregående skole.  De to årene jeg har gått i Trysil har jeg bodd på hybel, men jeg flytter hjem nå til sommeren og har søkt meg inn på ELVIS til neste år. Krysser fingrene for at det er plass til meg!

I dag var dommedag! Vi har fått vite hva vi kom opp i til eksamen skriftlig... Ikke jeg eller Tina kom opp i dag, noe som vil si at vi kommer opp til muntlig eksamen i juni! For min del er dette det verste som kunne skje, for nå er det nesten 100% sikkert at jeg kommer opp i TYSK MUNTLIG!!! Jeg kan virkelig ikke snakke tysk... Menmen! Det får gå som det går!

I kveld skal vi sitte vakter på russerebusen her i Elverum, så jeg kom akkuratt hjem fra Trysil.

Ellers så var jeg på Langfloon i går, altså Sverige på handletur, hybelboere trenger billig mat vet dere! Og der fant jeg en kul Cola og møtte på Rihanna! Innholdsrik dag!

Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave i treningsledelse før jeg skal ut å være vakt! Så vi prekast! 

 

- Emma 

Jentene bak bloggen

Hei igjen! 

Tenkte vi skulle vise hvem vi er! 

Emma her ↓

 

Tina her ↓


Tina er 18 og Emma er 17, snaaaart 18, og begge går andre året på videregående. Vi bor begge i Elverum city og vi kommer begge opprinnelig fra Oslo. Det er ikke så mye mer å si, men hvis det er noe dere lurer på så kan vi ha en spørsmålsrunde etterhvert! 

Kommer videoblogg senere i kveld eller i morra! Stay tuned!

- Tina og Emma

Hei verden!

Hei alle fremtidige lesere! 

Vi, Emma og Tina, fant plutselig ut på denne innholdsrike dagen at vi skulle lage en blogg! Så nå sitter vi her og prøver så godt vi kan å lage det føste innlegget! Kleint... 
Og mer er det ikke å si om den saken!

MEN nå i denne skrivende stund sitter vi faktisk å redigerer vår første videoblogg. Jada, en smule tidlig, men vi kjører på! 

Koz&Klemz Tina og Emma
Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits