heiiii

Hei på dere! Nå er jeg i Tyrkia, og koser meg masse. Kom frem i går natt, og det er såå deilig å være her. Det er ikke for varmt, men varmt nok. Det er så deilig å endelig være her igjen! Ser frem til 2 flotte uker med min kjære familie, og venner. Savner selvfølgelig kjæresten og vennene mine veldig mye, da. Og ikke minst min kjære Emma! Men to uker går nok fort, får jeg håpe. Jeg har allerede klart å få litt brunfarge, og GLEDER meg til å bli skikkelig brun igjenn. Ååh, så deilig det er å være i Icmeler igjen.På det første bildet er min kjære søster Sara, og min gode veninne Rina! Nederst ser dere utsikten fra hotellrommet vårt. Valgte å bo på et "strandhotell" i år, så vi slipper å gå så langt til stranda. Det er ikke basseng her, men vi får lov til å låne bassenget på et hotell rett i nærheten, ettersom vi har vært der flere ganger! Så dette er jo helt perfekt. 

Noen av dere som er på syden-ferie?

- Tina

Slik går nu dagan!

Heiheihei!

Dagene går så fort når man bare jobber og jobber, vips så er dagen over! På lørdag feiret jeg 18 årdagen min. Det var utrolig koselig å feire med snuppene mine! Etter å ha vært hos meg en stund dro vi ut på byen, men jeg dro tidlig hjem fordi jeg skulle på jobb dagen etter. Føles så rart å si at jeg var på byen, lovlig, for jeg føler meg fremdeles som en mindreårig, haha! Men men, i dag var jeg og Tina med Ebba og Sandra på kremmertorget og shoppet. Kjøpte meg en utrolig fin jakke og andre plagg jeg ble utrolig fornøyd med, noen som vil se?

Bilder fra lørdag: 

Fikk en bh av mari som jeg var utrolig fornøyd med, tusen takk! 


Fine Tina!


Mine kjære, Sandra og Tina!

Ellers så har det skjedd lite, jeg lastet ned yr appen før i dag og da kom jeg over denne kule appen: 


Syntes bilde ble litt tøft! Instaeyes tror jeg appen heter!

Hvordan har dine siste dager vært? Skal vi lage et innlegg der vi viser hva vi kjøpte i dag?

- Emma 

 

HOLA

Hei dere! Ser jeg har vært litt dårlig til å oppdatere bloggen, i forhold til Emma... Det må jeg bare beklage! Fortsatt uvant å ha en blogg igjen, men skal prøve å skjerpe meg litt på bloggfronten..

Vell, i det siste så har jeg jobbet en god del, vært masse med fine fine snupper, startet sommerferien(!!), og vært med kjæresten. Og sist men ikke minst, GLEDET meg til å dra bort! På fredag drar jeg med min kjære familie til Tyrkia, og der skal vi være i to uker. Vi skal til en liten by som heter Icmeler, som jeg nesten vil si er mitt tredje hjem. Vi har vært der en del ganger, og det er en grunn til at vi kommer tilbake dit.

Ei veldig god veninne av meg og hennes familie skal være der samtidig som oss, så når vi kommer ned på fredag er de der. Vi har bestilt rom på et hotell som ligger på stranden, og som har havutsikt! Klarer nesten ikke vente. Herreguuud


Se så fantastisk! Åh, som jeg gleder meg til å dra tilbake hit.

Noen av dere som har vært i Icmeler, eller som skal dit i sommer?
Hvis ikke må jeg bare annbefale denne byen på det sterkeste!

- Tina

Jobb, jobb, jobb

Hei!

Nå har jeg kommet meg igjennom min andre dag som servitør på Elgstua. Det er faktisk veldig greit å jobbe der! :) Har mellomvakt i morgen som vil si at jeg begynner 1200, så det er deilig. 

Sånn her ser jeg ut på jobb: 


Kul som tar bilde i speilet xD Jobber i bunad, men heldigvis så er det en lett og grei bunad som ikke er spesielt tung eller varm.


smiler på jobb!

Det som også er utrolig kjekt med jobben er det at jeg får tilgang til hotelets treningsrom. Det er ikke spesielt stort, men det inneholder det som er nødvendig. Så etter jobb i går tok jeg en tur innom der. 


Å jadda! Blei sliten gitt!Og når jeg kom hjem i dag så hadde min kjære snille mor kjøpt nye joggesko til meg! Dårlig bilde, jeg vet, men orket ikke stå opp av senga for å ta nytt med speilrefleksen, haha, ja, lat! 

Nå blir det mye blogging fra min side her, så frøken Tina må komme seg tilbake på bloggfronten igjen! Vi skal nok få til et felles innlegg snart også! :)

Har du noen jobb? Hva synes du om skoene?

- Emma 

Voksen dame!

Nå skal jeg egentlig være voksen da, men for å være ærlig så føler jeg meg fremdeles som et barn, haha! Liker livet som litt useriøs og barnslig, men selvfølgelig så må man kunne ha noen seriøse stunder også! :)

Hadde en veldig fin dag i går. Fikk for det meste penger, men det er bare bra for nå fremover er det mye jeg trenger penger til. Av kjæresten fikk jeg nye høytalere til bilen og en nydelig klokke. Jeg har nemlig fått overta gamle bilen til mamma, så nå gjennstår bare lappen! 

I dag har jeg min første dag på jobb. Jeg har fått jobb på Elgstua her i Elverum. Det er et Hotel, men jeg skal jobbe i resturanten. Gleder meg faktisk til å begynne! 

På mandag var jeg og flotte Tina ute å spiste og feiret sommerferien!


Vi tok en liten trall som alltid. 


Jeg og pus feiret også litt! 

Men nå må jeg løpe, ønsk meg lykke til med første jobb dag! 

- Emma 
Feiring!

Heihå!

Nå kom jeg akkurat hjem fra Oslo der jeg og hele familien har feiret at jeg blir 18 på tirsdag. Så det ble feiring litt på forskudd men det var utrolig koselig å ha hele familien samlet hjemme hos pappa. En herlig da med herlige mennesker!

De siste dagene har jeg brukt opp pengene mine på shopping. Det har vært utrolig mye salg på Kremmertorget her i Elveurm, så da ble det en del nytt på meg! Jeg vet at Tina også var innom og fikk kjøpt seg en del nytt. Er dere interessert i å se hva vi har kjøpt?

Har tatt noen outfitbilder for første gang i mitt liv, så sånn her så jeg ut i dag: Toppen er fra bikbok og buksen er fra Cubus, ikke mer eksklusivt enn det! Skoene husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt men det er noen helt vanlige svarte balerinasko. 

Min flotte familie!


Og ellers har jeg smilt fra øret til øret i hele dag! Elsker å ha bursdag! Er tross alt et helt år siden sist! 

Hva synes du? Har du snart bursdag?

- Emma 

Endelig!

Hei dere! Som dere har fått med dere kom både Emma og jeg opp i Tysk muntlig eksamen på mandag. Eksamen hadde vi begge i går, og det gikk strålende. Emma fikk en 4er, og jeg fikk en 3er. Jeg kan ikke snakke tysk engang, men etter mye jobbing og øving ble det bra til slutt. Så nå er det ENDELIG sommerferie straks. Jeg har fri frem til onsdag, og da går de siste dagene før ferien til å levere bøker og slike ting. 

Så på fredag er det sommerferie, og om 14 dager reiser jeg til Tyrkia! Tror denne sommerferien kommer til å bli f.a.n.t.a.s.t.i.s.k! Åh, som jeg gleder meg til både Tyrkiatur med familien og Magaluf med de fineste jentene mine. Jippiiii


Suuperhappy! wii

- Tina

Sommerferie!

Woho! I dag var min siste skole dag! Jeg har egentlig skole på tirsdag, men da skal jeg til tannlegen her i Elverum som vil si at jeg må ta meg fri hele dagen. Det er så deilig å tenke på at jeg nå er ferdig med eksamen og at ferien endelig er her!

I går grillet vi jentene! Det var utrolig koselig og jeg fikk en skikkelig sommerfeeling!
Nå skal jeg snart på Karma treningssenter med Sandra og Lilli. Blir deilig å få brukt kroppen litt igjen!

Jeg fant forresten noen utrolig kule briller jeg tenkte passet perfekt til magaluf, haha!

Guten Tag!

Jepp, huet mitt er proppa med tysk! Etter eksamen i morgen er jeg ferdig med tysk for alltid! Med mindre jeg stryker, men har ikke planer om det. Har pugget så mye nå burde det være umulig å stryke. Nervene er ikke til stedet ennå, men tipper at senere i kveld kommer de for fullt. Gruer meg! Som sagt så kom jo Tina også opp i tysk... og hu må jobbe til tolv i kveld stakkars! Så kryss fingrene for henne! 

Hadde en liten puggepause hvor jeg og noen av jentene dro for å spille vollyball. Er jo så utrolig deilig vær! Det skal være fint vær i morgen også men så skal det regne... Det er så typisk at akkurat når jeg må sitte å lese så er det fint vær, menmen! Får bare se frem til alle de positive tingene som skjer fremover! 

  • Ferdig med eksamen!!!
  • Jeg blir 18 om kun 7 dager! Wohoooo! 
  • Sommerferie om bare 10 dager! 
  • Cecilie kommer hjem fra utveksling! 
  • Også sommerens høydepunkt: Jente tur til Magaluf! Det blir så koselig 


Kun shava det ene kneet XD 


Jeg hater eksamen. 

Men nå skal jeg stupe ned i tysken igjen... så vi blogges senere!

- Emma 

Tysk muntlig...

Hei

I dag var dommedag... Vi fikk begge vite hva vi kom opp i til eksamen muntlig, og selvfølgelig ble det tysk... Tysk var det vi begge håpet minst på, så de neste to dagene blir brukt til kun å pugge tysk! Eksamen er på onsdag så etter det kan vi puste lettet ut og se fram til sommerferien! 

Vi gleder oss skikkelig til russetiden nå! Vi driver med dugnader osv og står på! Blir en heidundrende bra russetid! Så hvis dere har en plen som trengs å klippes eller en hund som må passes i sommerferien og ikke bor så alt for langt unna Elverum så er det bare å spørre oss! vi gjør det for en billig penge, haha! :) 

Så kule som vi er så var vi ute å råna i går! 

Også sang vi litt!

Men nå må vi begge lese som bare det til onsdag! så vi blogges senere! 

 

Vi er tilbake!

Hei verden!
Nå er det lenge siden vi har blogget... Sorry for det! Det er så mye eksamensstyr og mye skole som må komme før bloggen. Men nå det bare denne uken her igjen hvor vi begge kommer opp i eksamen muntlig... Vi gruer oss, buhu!
Vi har begge to vært syke, men begynner å komme oss nå så nå skal vi skjerpe oss!
Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits