Tittei

Hei dere! Vet jeg har vært meeeget dårlig til å oppdatere bloggen vår når jeg har vært på ferie, men nettet er så fantastisk dårlig at det rett og slett tar alt for lang tid..
Men kan hvertfall si at jeg koser meg, men gleder meg VEELDIG til å dra på fredag. Borte bra, men hjemme best

Skal vise dere masse bilder når jeg kommer hjem! Bildene under er fra båtturen vi var på i går.


- Tina

Wok ala moi!

Heihå!

Jeg sluttet på jobb åtte i dag, så dagen i dag har ikke vært spesielt intressant. Jeg tok en treningsøkt på treningsrommet på hotellet der jeg jobber før jeg dro innom butikken og handlet til middag.

Ble en sen middag i dag, men siden både jeg og mamma har jobbet i hele dag og min bror hadde fotballtrening til sju så passet det bra at jeg laget middag i dag. Og da ble det wok! Tenkte å vise dere en enkel og kjapp wok!

Dette trenger du, og en wok da så klart. Det sier vell seg selv hva du skal gjøre, men får vel forklare. 

  • Stek kjøttdeigen.
  • Når kjøttdeigen er ferdig så ha i grønnsakene.
  • i mens kjøttet og grønnsakene koser seg litt så kok nudlene. 
  • Når nudlene er ferdig så klipp de opp i kortere biter og ha de i woken. 
  • Til slutt så tilsetter du posene med wok saus. 

Og vips så har du en herlig og enkel wok. Du kan jo også bruke kyllingfilet, noe som faktisk er bedre, men kyllingkjøttdeig er enkelere.


Også var det druer som forret! 

En sunn dag!

Hvordan har dagen deres vært?
Er dere glad i wok? 

- Emma 

 

 

Ta meg med til syden!

Jeg har så sykt lyst til å dra til syden! Er jo ikke så lenge til jeg skal til Magaluf med jentene, men når jeg ser alle bildene andre legger ut av at de ligger på stranda og soler seg i 30 grader får jeg virkelig lyst til å ta en spontantur til et sted. Men nei... det kan jeg jo ikke... fordi jeg må jobbe! Skulle ønske jeg slapp å jobbe, men er kjekt med penger! 

Sist jeg var i syden var i desember i fjord. Da var jeg og kjæresten på Gran Canaria. Det er den beste ferien jeg har hatt, lengter sånn tilbake! Det var så koselig og jeg koste meg hvert eneste sekund. Håper på en slik tur til vintern igjen!Menmen, jeg får bli her hjemme og nøye med meg bilder til det blir min tur! 

Hvordan var din beste ferie?
Skal du til syden i sommer?

-Emma  

Vil bli ferdig nå!

Heihei! 

I dag våknet jeg til en melding fra kjæresten som er i Tyrkia, elsker å våkne til sånt, savner han sikkelig... Menmen, er ikke lenge til han er hjemme igjen! 

I dag har jeg faktisk klart å skaffe meg pass, så nå gjennstår bare ventetiden til vi jentene drar til Magaluf! Jeg har også klart å male hele rommet mitt, så i morgen gjennstår et strøk, så er nok tørt til i morgen kveld! Gleder meg skikkelig til å flytte inn på rommet mitt igjen, det blir så fint! Skulle ønske jeg var ferdig nå! Rommet blir som nytt! Har malt veggene lyse grå og taket er hvitt. 


Rommet mitt var faktisk lyseblått før... skulle nemlig ha det som 10 åring skjønner dere! Så var på tide med en fargeforandring etter 8 år med lyseblått rom. 


Dette hadde jeg på meg på før jeg innså at det faktisk blåste ganske kaldt ute. Det så ut som om det var sikelig deilig ute, men nei, enda en dag med typisk kjølig norsk sommer...  Men uansett, denne toppen er virklig blitt en av mine yndlings plagg.

I og med at det var en smule kjølig ute, gikk jeg inn og tok på meg dette i stedet: 


Disse buksene er virklig verdens beste! Det er de beste buksene jeg har hatt! Kjøpte de i butikken til tante, Madame Chic her i Elverum. 

Håper siste fridagen min i morgen går sakte, mens resten av dagene denne uka kan godt å fort! Vil ha hjem kjæreste og venner! 

Hva har dere gjort i dag?
Hvilket outfit likte du best?

- Emma 

Dagen i dag

I dag skulle jeg endelig få sove lenge, men neida. I går kveld fikk jeg vite at jeg hadde glattkjøring og skulle møte halv ni, så da ble det vekkeklokke i dag også. Var så utrolig trøtt på morgenen i dag, trodde virkelig jeg skulle sovne på vei ut døra. 


Ser litt trøtt ut?

Når jeg kom meg på glattjøringsbanen, var det en teoridel. Det føltes ut som om å sitte på skolebenken igjen. Men etter det var det faktisk morsomt! Vi kjørte på forkjellige baner som var hadde områder som var utrolig glatteså det var mange ganger vi snurret rundt med bilen fordi bilen mistet veigrepet. Kilte i magen, men fikk virkelig mer respekt for glatt føre!

MEN, i morgen skal jeg sove lenge, kose meg med teoriboka til jeg skal male litt rom og farte hit og dit for å ordne forskjellige ting. Mamma tok med meg på en liten shoppingrunde i butikken til tante i dag, og der fant jeg noen plagg, noen som vil se?


bebbien min! 

-Emma 

Endelig litt fri!

Hei dere! 

I dag er siste dagen på jobben før jeg endelig har noen dager fri! Men det er så typisk at når jeg har fri så er alle borte... Tina er borte og kjæresten er borte + mange andre av de andre jentene, menmen, sånn er det når det er felles ferie! Disse dagene jeg har fri har jeg faktisk mye jeg må gjøre, så er egentlig like greit at mange er borte for da får jeg gjort alt jeg skal. Jeg må skaffe meg nytt pass, jeg må i banken for å skaffe meg nytt bankkort i og med jeg har blitt 18, jeg skal male ferdig rommet mitt, jeg skal prøve å få tatt teorien og jeg skal til tannlegen! Hater tannlegen! Skal dit i morgen... 

Det har ikke skjedd stort de siste dagene, jeg har for det meste bare jobbet og slappet av. 


Har begynt å male rommet mitt og jeg gleder meg sååånn til å blir feridg!

Dette ble et lite interesant innlegg, men dagene fremover tenker jeg det blit litt mer spennede! 

- Emma 
Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits