Tittei

Hei dere! Vet jeg har vært meeeget dårlig til å oppdatere bloggen vår når jeg har vært på ferie, men nettet er så fantastisk dårlig at det rett og slett tar alt for lang tid..
Men kan hvertfall si at jeg koser meg, men gleder meg VEELDIG til å dra på fredag. Borte bra, men hjemme best

Skal vise dere masse bilder når jeg kommer hjem! Bildene under er fra båtturen vi var på i går.


- Tina

Ta meg med til syden!

Jeg har så sykt lyst til å dra til syden! Er jo ikke så lenge til jeg skal til Magaluf med jentene, men når jeg ser alle bildene andre legger ut av at de ligger på stranda og soler seg i 30 grader får jeg virkelig lyst til å ta en spontantur til et sted. Men nei... det kan jeg jo ikke... fordi jeg må jobbe! Skulle ønske jeg slapp å jobbe, men er kjekt med penger! 

Sist jeg var i syden var i desember i fjord. Da var jeg og kjæresten på Gran Canaria. Det er den beste ferien jeg har hatt, lengter sånn tilbake! Det var så koselig og jeg koste meg hvert eneste sekund. Håper på en slik tur til vintern igjen!Menmen, jeg får bli her hjemme og nøye med meg bilder til det blir min tur! 

Hvordan var din beste ferie?
Skal du til syden i sommer?

-Emma  

Vil bli ferdig nå!

Heihei! 

I dag våknet jeg til en melding fra kjæresten som er i Tyrkia, elsker å våkne til sånt, savner han sikkelig... Menmen, er ikke lenge til han er hjemme igjen! 

I dag har jeg faktisk klart å skaffe meg pass, så nå gjennstår bare ventetiden til vi jentene drar til Magaluf! Jeg har også klart å male hele rommet mitt, så i morgen gjennstår et strøk, så er nok tørt til i morgen kveld! Gleder meg skikkelig til å flytte inn på rommet mitt igjen, det blir så fint! Skulle ønske jeg var ferdig nå! Rommet blir som nytt! Har malt veggene lyse grå og taket er hvitt. 


Rommet mitt var faktisk lyseblått før... skulle nemlig ha det som 10 åring skjønner dere! Så var på tide med en fargeforandring etter 8 år med lyseblått rom. 


Dette hadde jeg på meg på før jeg innså at det faktisk blåste ganske kaldt ute. Det så ut som om det var sikelig deilig ute, men nei, enda en dag med typisk kjølig norsk sommer...  Men uansett, denne toppen er virklig blitt en av mine yndlings plagg.

I og med at det var en smule kjølig ute, gikk jeg inn og tok på meg dette i stedet: 


Disse buksene er virklig verdens beste! Det er de beste buksene jeg har hatt! Kjøpte de i butikken til tante, Madame Chic her i Elverum. 

Håper siste fridagen min i morgen går sakte, mens resten av dagene denne uka kan godt å fort! Vil ha hjem kjæreste og venner! 

Hva har dere gjort i dag?
Hvilket outfit likte du best?

- Emma 

Endelig litt fri!

Hei dere! 

I dag er siste dagen på jobben før jeg endelig har noen dager fri! Men det er så typisk at når jeg har fri så er alle borte... Tina er borte og kjæresten er borte + mange andre av de andre jentene, menmen, sånn er det når det er felles ferie! Disse dagene jeg har fri har jeg faktisk mye jeg må gjøre, så er egentlig like greit at mange er borte for da får jeg gjort alt jeg skal. Jeg må skaffe meg nytt pass, jeg må i banken for å skaffe meg nytt bankkort i og med jeg har blitt 18, jeg skal male ferdig rommet mitt, jeg skal prøve å få tatt teorien og jeg skal til tannlegen! Hater tannlegen! Skal dit i morgen... 

Det har ikke skjedd stort de siste dagene, jeg har for det meste bare jobbet og slappet av. 


Har begynt å male rommet mitt og jeg gleder meg sååånn til å blir feridg!

Dette ble et lite interesant innlegg, men dagene fremover tenker jeg det blit litt mer spennede! 

- Emma 

heiiii

Hei på dere! Nå er jeg i Tyrkia, og koser meg masse. Kom frem i går natt, og det er såå deilig å være her. Det er ikke for varmt, men varmt nok. Det er så deilig å endelig være her igjen! Ser frem til 2 flotte uker med min kjære familie, og venner. Savner selvfølgelig kjæresten og vennene mine veldig mye, da. Og ikke minst min kjære Emma! Men to uker går nok fort, får jeg håpe. Jeg har allerede klart å få litt brunfarge, og GLEDER meg til å bli skikkelig brun igjenn. Ååh, så deilig det er å være i Icmeler igjen.På det første bildet er min kjære søster Sara, og min gode veninne Rina! Nederst ser dere utsikten fra hotellrommet vårt. Valgte å bo på et "strandhotell" i år, så vi slipper å gå så langt til stranda. Det er ikke basseng her, men vi får lov til å låne bassenget på et hotell rett i nærheten, ettersom vi har vært der flere ganger! Så dette er jo helt perfekt. 

Noen av dere som er på syden-ferie?

- Tina

HOLA

Hei dere! Ser jeg har vært litt dårlig til å oppdatere bloggen, i forhold til Emma... Det må jeg bare beklage! Fortsatt uvant å ha en blogg igjen, men skal prøve å skjerpe meg litt på bloggfronten..

Vell, i det siste så har jeg jobbet en god del, vært masse med fine fine snupper, startet sommerferien(!!), og vært med kjæresten. Og sist men ikke minst, GLEDET meg til å dra bort! På fredag drar jeg med min kjære familie til Tyrkia, og der skal vi være i to uker. Vi skal til en liten by som heter Icmeler, som jeg nesten vil si er mitt tredje hjem. Vi har vært der en del ganger, og det er en grunn til at vi kommer tilbake dit.

Ei veldig god veninne av meg og hennes familie skal være der samtidig som oss, så når vi kommer ned på fredag er de der. Vi har bestilt rom på et hotell som ligger på stranden, og som har havutsikt! Klarer nesten ikke vente. Herreguuud


Se så fantastisk! Åh, som jeg gleder meg til å dra tilbake hit.

Noen av dere som har vært i Icmeler, eller som skal dit i sommer?
Hvis ikke må jeg bare annbefale denne byen på det sterkeste!

- Tina

Voksen dame!

Nå skal jeg egentlig være voksen da, men for å være ærlig så føler jeg meg fremdeles som et barn, haha! Liker livet som litt useriøs og barnslig, men selvfølgelig så må man kunne ha noen seriøse stunder også! :)

Hadde en veldig fin dag i går. Fikk for det meste penger, men det er bare bra for nå fremover er det mye jeg trenger penger til. Av kjæresten fikk jeg nye høytalere til bilen og en nydelig klokke. Jeg har nemlig fått overta gamle bilen til mamma, så nå gjennstår bare lappen! 

I dag har jeg min første dag på jobb. Jeg har fått jobb på Elgstua her i Elverum. Det er et Hotel, men jeg skal jobbe i resturanten. Gleder meg faktisk til å begynne! 

På mandag var jeg og flotte Tina ute å spiste og feiret sommerferien!


Vi tok en liten trall som alltid. 


Jeg og pus feiret også litt! 

Men nå må jeg løpe, ønsk meg lykke til med første jobb dag! 

- Emma 
Feiring!

Heihå!

Nå kom jeg akkurat hjem fra Oslo der jeg og hele familien har feiret at jeg blir 18 på tirsdag. Så det ble feiring litt på forskudd men det var utrolig koselig å ha hele familien samlet hjemme hos pappa. En herlig da med herlige mennesker!

De siste dagene har jeg brukt opp pengene mine på shopping. Det har vært utrolig mye salg på Kremmertorget her i Elveurm, så da ble det en del nytt på meg! Jeg vet at Tina også var innom og fikk kjøpt seg en del nytt. Er dere interessert i å se hva vi har kjøpt?

Har tatt noen outfitbilder for første gang i mitt liv, så sånn her så jeg ut i dag: Toppen er fra bikbok og buksen er fra Cubus, ikke mer eksklusivt enn det! Skoene husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt men det er noen helt vanlige svarte balerinasko. 

Min flotte familie!


Og ellers har jeg smilt fra øret til øret i hele dag! Elsker å ha bursdag! Er tross alt et helt år siden sist! 

Hva synes du? Har du snart bursdag?

- Emma 

Guten Tag!

Jepp, huet mitt er proppa med tysk! Etter eksamen i morgen er jeg ferdig med tysk for alltid! Med mindre jeg stryker, men har ikke planer om det. Har pugget så mye nå burde det være umulig å stryke. Nervene er ikke til stedet ennå, men tipper at senere i kveld kommer de for fullt. Gruer meg! Som sagt så kom jo Tina også opp i tysk... og hu må jobbe til tolv i kveld stakkars! Så kryss fingrene for henne! 

Hadde en liten puggepause hvor jeg og noen av jentene dro for å spille vollyball. Er jo så utrolig deilig vær! Det skal være fint vær i morgen også men så skal det regne... Det er så typisk at akkurat når jeg må sitte å lese så er det fint vær, menmen! Får bare se frem til alle de positive tingene som skjer fremover! 

  • Ferdig med eksamen!!!
  • Jeg blir 18 om kun 7 dager! Wohoooo! 
  • Sommerferie om bare 10 dager! 
  • Cecilie kommer hjem fra utveksling! 
  • Også sommerens høydepunkt: Jente tur til Magaluf! Det blir så koselig 


Kun shava det ene kneet XD 


Jeg hater eksamen. 

Men nå skal jeg stupe ned i tysken igjen... så vi blogges senere!

- Emma 
Hei! Vi er to jenter på 17 og 18 år fra Elverum, som blogger om det som faller oss inn. Hvis det er noe dere lurer på, legg igjen en kommentar, eller send en mail til emma-95@live.no :-)


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits